Αποσκευές

Μαζί με κάθε ένα ναύλο συμπεριλαμβάνεται η υπηρεσία Προτεραιότητας & 2 Χειραποσκευών της Ryanair, που μας δίνει τη δυνατότητα να επιβιβαστούμε στο αεροπλάνο μέσω της ουράς προτεραιότητας και να μεταφέρουν στο αεροσκάφος μια μικρή Προσωπική Χειραποσκευή (π.χ: 1 Σακίδιο πλάτης) και μια Αποσκευή Καμπίνας 10 κιλών.

Χειραποσκευή

Η χειραποσκευή θα πρέπει να χωράει κάτω από το μπροστινό κάθισμα και δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 40x20x25 cm. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε τσάντα ή σακίδιο επιθυμείτε.

Προτείνουμε, να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε υπάρχων σακίδιο πλάτης που μπορεί να χωράει την στολή του χορευτικού, μια έξτρα αλλαξιά σε περίπτωση ανάγκης και να έχει χώρο για ένα μεγάλο μπουκάλι νερό και ποια οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή που μπορεί να χρειαστείτε όπως ένα Power Bank.

Aποσκευή Kαμπίνας

Η αποσκευή καμπίνας, θα πρέπει να χωράει στο ντουλάπι πάνω από το κάθισμα και δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 55x40x20 cm σε διαστάσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε αποσκευή τύπου carry-on ή κάποιον σάκο.

Στην στην περίπτωση της βαλίτσας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βαλίτσα σκληρής θήκης (Hard-shell) ή υφασμάτινή (Soft-sided). Οι βαλιτσες σκληρής θήκης συνήθως είναι πιο ανθεκτικές και παρέχουν καλύτερη προστασία, αλλά συνήθως είναι πιο βαριές. Οι μαλακές τσάντες, από την άλλη, είναι πιο ελαφριές και ευέλικτες.

Προτείνουμε, να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε υπάρχων αποσκευή Hard-shell ή Soft-sided ή κάποιον σάκο που μπορεί να έχετε από προηγούμενα ταξίδια. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε κάτι από τα παραπάνω προτείνουμε να αγοράσετε μια υφασμάτινη βαλίτσα καθώς είναι πιο φθηνές και πιο ελαφριές, ως συνέπεια σας επιτρέπει να μεταφέρετε περισσότερα πράγματα.

Θυμηθείτε πως θα πρέπει να έχει αρκετό χώρο για να μεταφέρετε το φουσκωτό στρώμα.

Καλές πρακτικές

Τα παρακάτω δεν είναι απαραίτητα αλλά θα αποτελούσαν καλές πρακτικές για την αποφυγή οποιασδήποτε σύγχυσης.

Καλό θα είναι οποιαδήποτε αποσκευή καθώς και οποιοδήποτε προσωπικό αντικείμενο να αναγράφει πάνω το όνομα του παιδιού και κάποιον τρόπο επικοινωνίας (τηλέφωνο, instagram κλπ.) σε περίπτωση απώλειας.

Ακόμα, θα ήταν χρήσιμο να κάνετε χρήση Smart Tags στην βαλίτσα και ιδιαίτερα στο σακίδιο για των άμεσο εντοπισμό αντικείμου σε περίπτωση απώλειας η κλοπής.

Προτείνουμε, την χρήση Apple AirTag ή Samsung Galaxy SmartTag+.

Αν χρειάζεστε βοήθεια επικοινωνήστε με την Κυρία Εμμανουέλα ή με τον Παναγιώτη μέσα από τα ομαδικά μας κανάλια στο messenger ή στο Viber