Διαμονή

Μία από τις παραδόσεις της Παγκόσμιας Γυμναστράδας, είναι η διαμονή των αθλητών σε τάξεις τοπικών σχολείων. Έτσι, το διάστημα 29 Ιουλίου με 6 Αυγούστου η διαμονή μας θα πραγματοποιηθεί σε τάξεις των σχολείων του Άμστερνταμ.

Sporthal Zeeburgereiland

Η Γυμναστράδα μας ενημέρωσε επίσημα πως η διαμονή μας θα πραγματοποιηθεί στο Sporthal Zeeburgereiland, ένα αθλητικό στάδιο που απέχει περίπου 30 λεπτά από το RAI Convention Centre.

To στάδιο διαθέτει επαρκή χώρο ύπνου για ολόκληρη την ομάδα, καθώς διαθέτει και όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις υγιεινής (τουαλέτες, ντους, κλπ.). Καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας, θα υπάρχουν υπάρχει προς 24ωρη επιτήρηση από εθελοντές και security όπου θα είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια μας. Τέλος όλοι οι χώροι θα καθαρίζονται καθημερινά.

Ύπνος

Η Γυμναστράδα μας δίνει την δυνατότητα σε κάθε μέλος να αγοράσει το ‘Πακέτο Ύπνου’. Το πακέτο περιλαμβάνει ένα φουσκωτό στρώμα αέρος, ένα μαξιλάρι και κλινοσκεπάσματα.

Λόγο κόστους αποφασίσαμε να μην συμπεριλάβουμε το παραπάνω πακέτο καθώς ήδη πολλοί αθλητές έχουν δικά του στρώματα.

Συνοψίζοντας, στην βαλίτσα καμπίνας ο κάθε αθλητής θα πρέπει να συμπεριλάβει τα παρακάτω αντικείμενα:

  • Μόνο φουσκωτό στρώμα
  • Σεντόνια
  • Μαξιλάρι

Δεν προτείνουμε την χρήση ‘Sleeping Bag’ καθως ο ύπνος μπορεί να γίνει πολύ άβολος.

Προτείνουμε: 

Σε περίπτωση που είδη έχετε φουσκωτό στρώμα, να χρησιμοποιήσετε αυτό, ανεξάρτητα από το μέγεθος του, υπό την προϋπόθεση ότι μπορεί να χωρέσει στη βαλίτσα καμπίνας και να μη βαραίνει υπερβολικά.

Σε περίπτωση που δεν έχετε φουσκωτό στρώμα, προτείνουμε να αγοράσετε ένα απλό στρώμα χωρίς περιττά χαρακτηριστικά όπως ενσωματωμένες τρόμπες

Ενδεικτικά, μπορείτε να βρείτε ένα καλό στρώμα intex γύρο στα 15€

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ή να πάρετε μαζί σας τρόμπα, καθώς θα φροντίσουμε εμείς για αυτό

Γεύματα

Μαζί με την συμμετοχή μας συμπεριλαμβάνονται 2 γεύματα, πρωινό και μεσημεριανό. Το πρωινό θα σερβίρεται τα πρωινά στο “Sporthal Zeeburgereiland” το διάστημα 7:00 πμ – 10:00 πμ, ενώ το μεσημεριανό θα σερβίρεται στο “RAI Convention Center” το διάστημα 11:00 πμ – 2:00 μμ.

Αν κάποιο παιδί έχει αλλεργία σε κάτι από τα παρακάτω:

  • Γλουτένη
  • Φιστίκια
  • Ξηρούς καρπούς

Ή είναι vegan να ενημέρωση άμεσα την Κυρία Εμμανουέλα για να δηλωθεί στο σύστημα.

Αν χρειάζεστε βοήθεια επικοινωνήστε με την Κυρία Εμμανουέλα ή με τον Παναγιώτη μέσα από τα ομαδικά μας κανάλια στο messenger ή στο Viber